bilverkstad med skräddarsydda lösningar

har servicelampan börjat lysa? Välkommen till din verkstad syd – våra mekaniker hjälper dig med komplett bilservice för bilens alla behov. Du hitta våra bilverkstäder i lund, ängelholm & klippan.

Hur kan vi hjälpa dig?

Bilverkstad med marknadens bästa billösningar

PÅ DIN VERKSTAD levererar vi specialanpassade helhetslösningar för dina behov. Tanken är att vi ska vara en one stop shop dit du vänder dig med ditt problem, lämnar bilen och får tillbaka den helt fixad. Vi genomför service på både bil och släp och med vår teknik med bland annat Autologic kan vi genomföra undersökningar och diagnosticeringar av din nya bil som vilken annan märkesverkstad som helst och vi stämplar din digitala servicebok i respektive bilmärkes portal så att allt ifrån nybilsgaranti till försäkringar gäller precis som vanligt.

 

Din Verkstad Syd utför omfattande bilservice 

 

Felsökning

Är det ett elfel i bilen eller något annat problem som inte är så tydligt? Vi har den senaste utrustningen och erfarna tekniker som utför professionell felsökning så att du är informerad och kan fatta ett välgrundat beslut om nästa steg därefter.

Reparationer

Är det en reservdel som har blivit defekt, en led som har börjat glappa eller är det läckage i avgassystemet? Vänta inte med att lämna in bilen, då det kan bli värre. Vi byter ut trasiga och slitna delar så att bilen presterar fullt ut igen.

AC-Service

Ibland kan somrarna bli riktigt varma och då kan det vara skönt att ha igång AC-systemet, men som mycket annat i bilen krävs det regelbunden service och underhåll för att AC-systemet ska fungera som det ska och ge avsedd effekt. Ibland kan det hända att AC-systemet läcker eller inte fungerar som den borde trots att den är väl underhållen. Du är varmt välkommen att lämna in bilen till oss så utför vi AC-service, felsökning och reparation av systemet.

Garanti

När du servar din bil hos oss erbjuder vi också en komplett assistansförsäkring under 12 månader till ett attraktivt pris. Garantin täcker allt från motorhaveri till punktering.

Företagsavtal

Vi har även ett av marknadens bästa företagslösning med förmånliga priser, tidseffektivitet och avtal som varken är krångliga eller kräver en lojalitetsplikt.

Vi erbjuder delbetalning via Resurs Bank

Vi erbjuder flera olika delbetalningsalternativ, välj den betalningstakt som passar dig bäst. Det finns dessutom många andra fördelar med att Delbetala.

Kontakta oss för mer information!

Din Verkstad i Klippan på adressen Storgatan 92, Klippan

Klippan

Storgatan 92, 264 31 Klippan

Telefon

0435 - 156 00

Öppettider

Måndag - torsdag 07:00 - 17:00
Fredagar 07:00 - 16:00

Läs mer om oss
Din Verkstad i Lund på Malmövägen 75, Lund

Lund

Malmövägen 75, 222 70 Lund

Telefon

046 - 39 11 93

Öppettider

Måndag - torsdag 07:00 - 17:00
Fredagar 07:00 - 15:00

Läs mer om oss
Din Verkstad i Ängelholm på Transportgatan 10, Ängelholm

Ängelholm

Transportgatan 10, 262 71 Ängelholm

Telefon

0431 - 41 46 01

Öppettider

Måndag - torsdag 08:00 - 17:00
Fredagar 08:00 - 16:00

Läs mer om oss

Skicka en bokningsförfrågan