Din bilverkstad i Ängelholm

LÅT OSS TA HAND OM DIN BIL OCH GE DEN VÅR BÄSTA MÖJLIGA SERVICE

Skicka bokningsförfrågan

Din Verkstad Syd AB - Ängelholm

Ni kanske känner igen verkstaden? Under hösten 2020 fick vi äran att ta över Rolles Motor (Meca), givetvis jobbar samma duktiga personal kvar för att hjälpa dig med din bil. Varmt välkommen. 

Adress

Transportgatan 10
262 71 Ängelholm

Vägbeskrivning

Öppettider

Måndag - torsdag 08:00 - 17:00

Fredagar 08:00 - 16:00

Se vad våra kunder tycker!

Vi värnar om våra kunder och deras upplevelse - Lämna gärna ett omdöme eller läs vad andra skriver.

Klicka här

Andreas P

Andreas träffar du hos oss i Klippan och Ängelholm, han är ansvarig för båda verkstäderna.
Han har tidigare funnits i Helsingborg på Södra Bilverkstaden och senast på Mekonomen Råå Center.

Andreas är en erfaren kundmottagare och personen som ni kommer att träffa när ni besöker oss.

Jesper

Jesper är senioren i laget. Han springer inte lika snabbt som han vill längre men han har 30 års erfarenhet i branschen. Började på Toyota som tekniker för att sedan avancera till servicemarknadschef. Sedan 2010 har han jobbat på Mekonomen där han bl.a. var distriktchef Skåne. Han har många utbildningar inom det mesta men saknar dock AC-cert.

Jonathan

Jonathan tar sig an varje uppgift med en positiv inställning och löser det mesta tack vare sin breda erfarenhet. Han ger sig inte förrän problemet är löst och uppskattar att klura och hitta lösningar på de utmaningar som uppstår när man arbetar med olika fordon.

Danny

Danny har en särskild förkärlek för BMW och bemöter varje BMW-kund med stor passion och expertis. Hans erfarenhet omfattar de flesta bilmärken, och inget problem är för stort eller svårt för honom. För att ytterligare öka sin kunskap och kompetens har han nu blivit AC-certifierad.

Bilverkstad

PÅ DIN VERKSTAD levererar vi skräddarsydda helhetslösningar. Tanken är att vi ska vara en one stop shop dit du vänder dig med ditt problem, lämnar bilen och får tillbaka den helt fixad.

Läs mer

Däckservice

Vi förvarar och skiftar din däck! Vid varje ny säsong eller vid köp av nya däck så kontrollerar vi mösterdjup och funktion. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig!

Läs mer

Företagsavtal

Vi kommer tidigare från samma organisation där vi kände att vi kunde höja nivån ytterligare. Vi har ett stort tänk i en liten organisation. Kontakta oss så hittar vi ett avtal som funkar för er!

Läs mer

Skicka en bokningsförfrågan