Din bilverkstad i lund

LÅT OSS TA HAND OM DIN BIL OCH GE DEN VÅR BÄSTA MÖJLIGA SERVICE

Skicka bokningsförfrågan

Din Verkstad Syd AB - Lund

Här står vi utanför vår entré på Malmövägen 75 i Lund. Det är lätt att ta sig till oss och det finns gott om parkeringsplatser.

Adress

Malmövägen 75
222 70 Lund

Vägbeskrivning

Semesteröppettider från 26/6 till 25/8 

Måndag - torsdag 07:00 - 16:00

Fredagar 07:00 - 15:00

Öppettider

Måndag - torsdag 07:00 - 17:00

Fredagar 07:00 - 15:00

Se vad våra kunder tycker!

Vi värnar om våra kunder och deras upplevelse - Lämna gärna ett omdöme eller läs vad andra skriver.

Klicka här

Andreas

Det här är en glad och hjälpsam tekniker som fixar i stort sett allt. Andreas har sedan 2012 jobbat på Mekonomen och 2018 blev han "Årets Tekniker" för hela Mekonomen. Dessförinnan jobbade han på MC Huset. Han gillar att lösa problem och att köra cross. Han är utbildad på det mesta inom teknik, är specialist på Autologics fordonsdiagnostik och har AC-cert.

Måns

Måns är mannen som löser dina problem och behov när det gäller din bil - den skall rulla! Han kommer närmast från Mekonomen i Fosie där han var ansvarig för verkstaden och han har jobbat med olika saker inom Mekonomen sedan 2012. Han har en hel del utbildningar inom teknik samt verkstadsdrift och ansvar. Han har också AC-cert.

Jesper

Jesper är senioren i laget. Han springer inte lika snabbt som han vill längre men han har 30 års erfarenhet i branschen. Började på Toyota som tekniker för att sedan avancera till servicemarknadschef. Sedan 2010 har han jobbat på Mekonomen där han bl.a. var distriktchef Skåne. Han har många utbildningar inom det mesta men saknar dock AC-cert.

Ellen

Ellen möter ni i kundmottagningen och hjälper er med de mesta.

Wojciech

Nyanställd, direkt från skolan. 

Leo

Nyanställd, direkt från skolan. 

Bilverkstad

PÅ DIN VERKSTAD levererar vi skräddarsydda helhetslösningar. Tanken är att vi ska vara en one stop shop dit du vänder dig med ditt problem, lämnar bilen och får tillbaka den helt fixad.

Läs mer

Däckservice

Vi förvarar och skiftar dina däck! Vid varje ny säsong eller vid köp av nya däck så kontrollerar vi mösterdjup och funktion. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig!

Läs mer

Företagsavtal

Vi kommer tidigare från samma organisation där vi kände att vi kunde höja nivån ytterligare. Vi har ett stort tänk i en liten organisation. Kontakta oss så hittar vi ett avtal som funkar för er!

Läs mer

Skicka en bokningsförfrågan