Företagslösning

-Vi håller ditt företag på vägen!

Hur kan vi hjälpa dig?

Din Verkstad

Vi kommer tidigare från samma organisation där vi kände att vi kunde höja nivån ytterligare. Vi har ett stort tänk i en liten organisation. Detta ger oss utrymme att vara flexibla för att tillgodose ert specifika behov. Alla företag är olika och vi värdesätter er tid till yttersta mån.

Vi erbjuder bland annat:

  • Flera fullserviceanläggningar
  • 48 timmars garanti vid felsökning
  • 5 dagars garanti för servicetid
  • Kostnadskontroll
  • Drop-in för enklare arbeten
  • Inga fler krångliga avtal

Nybilsgaranti

Alla tjänster utförs fackmannamässigt och enligt tillverkarens rekommendationer. I enlighet med EU-förordningen 1400/2002/EG (BUR) utförs våra arbeten med oförändrad garantirätt enligt tillverkarens fabriks- eller nybilsgarantier.

Gratis assistansförsäkring

När ni servar bilen hos oss får ni en komplett assistansförsäkring kostnadsfritt under 12 månader. Den täcker allt från motorhaveri, punktering och bränslestopp. Har ni någar fårgor eller fungeringar tveka inte att kontakta oss!

Konstnadseffektivt

Vi vill hävda att vi har marknadens bästa företagslösning. Inte bara har vi förmånliga priser utan även lösningar som gör att du och ditt företag kan vara tidseffektiva, i alla lägen. Vi är så pass säkra på vår lösning att vi inte låser upp dig som kund med några krångliga avtal eller lojalitetsplikt.

Gör som oss!

Låt Din Verkstad Syd hjälpa er med bilarna.

Frågor gällande företagslösningar